keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Muutoksia blogiin

Mä teen nyt aika lailla muutoksia blogiin. Saatan muokkailla vanhoja postauksia vähemmän ahdistaviksi, koska en halua että ne on niin pahoja postauksia etten edes itsekkään niitä pysty lukemaan (tällä hetkellä ne tuntuu siltä etten edes halua nähdä niitä). Ulkoasuun tuli kanssa muutoksia, mitä tykkäätte?

Olen huomannut että suurin osa blogiini päätyneistä päätyy ikävien hakusanojen kautta, kuten "miten viiltää syvälle", "viiltelyjäljet" jne. En halua että näin on, pikemminkin haluan kannustaa taistelemaan sairauksia vastaan (voin myöntää että näin ei aina ole ollut). Olen myös huomannut että tervehtymistä koskevat postaukset saa huomattavasti vähemmän katselijoita kun esim. traagiset itsemurhayrityspostaukset jne.

En voi myöntää että mulla menee nyt täydellisesti ja että oon ihan terve, luulen että ajoittaiset itsemurha-ajatukset ja viiltely säilyy jollakin tasolla vielä pitkään, mutta toki voi koittaa päästä niistä eroon ja tehdä kaikkeni että ne poistuis kokonaan. Toki ärsyttävä piirre sairaudesta on vieläkin; kaikki sairauteen liittyvä kiehtoo. Jotenkin se paha olo on koukuttava, mutta en voi itsekään ymmärtää miksi välillä en salli itselleni iloa elämisestä.

Voi olla että positiivisemmiksi muuttuvat tekstit ärsyttää joitakin ja saa hermostumaan, mutta miks velloisin pahassa olossa ja oikein lietsoisin sitä, kun voi yrittää löytää elämästä niitä positiivisiakin asioita ja elää sitä onnellista elämää? En lopeta sairaudesta kertomista, blogihan kertoo juuri siitä, mutta jonkinlaista muutosta haluan. Teen kyselyn postausideoista, joten käykäähän vastaamassa kun sellainen ilmestyy! Laitan sinne ehdotuksiksi esim. viiltelyn ja itsetuhoisuuden, mutta niistä pyrin kertomaan niin ettei se provosoi ketään tekemään samoin.

Ja jes, tää päivä alkaa olla voiton puolella, ei ollut älyttömän pahoja ahdistushetkiä.

2 kommenttia:

  1. Ihana banneri. Ja tee niinkuin itse haluat.: ) ja hyvä että tämä päivä on mennyt suht hyvin kyllä sä siitä tsemppiä: )

    VastaaPoista