lauantai 25. huhtikuuta 2015

25.4.2015

En oo ehtinyt kirjoitella kaikkien koulukiireiden keskellä, mutta toivepostauksia on tulossa piakkoin!
Mulla menee ihan hyvin, stressaa vaan vähän tosiaan noi koulutyöt. Vappuun mennessä saan yhden kurssin suoritettua ja pois alta, niin sit onneks helpottaa. Syömisten kanssa menee jees. Painoa ei oo tullut kun kilo lisää vaikka oon syönyt aika lailla normaalisti. Ja mä annoin itelleni luvan syödä tässä pari viikkoa sitten karkkia, se oli suuri askel eteenpäin.

Kilpirauhasissa on kans taas jotain poikkeavuutta ja siihen tulee selvyys tässä lähiaikoina, ehkä vajaatoimintaa tai jotain sellasta. Ne arvot vaan meinaa koko ajan heitellä.

Koti alkaa kans näyttää kodilta kun sisustus-urakka vähitellen selvenee. Ollaan siis laitettu vähän sisustusta uusiks.  Pieni sekamelska on vielä meneillään, mutta täällä alkaa näyttää tosi kivalta! :) Tumma sisustus vaihtui valkeaan ja huonekalut meni uusiks.

Mutta nyt sallin itselleni pienen lepotauon. Oon tehnyt jatkuvasti jotain to do-listan juttuja ja nyt on pakko sallia hetken levähdys. En kestä enää hetkeäkään paikasta toiseen ravaamista. Siispä asettaudun peittojen alle, teen kohta jotain hyvää ruokaa ja luen kivoja blogeja ja lehtiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti