sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Pari päivää on mennyt hyvin. Jotain muistoja on pyörinyt mielessä ja uniinkin ne ovat tulleet. Kuulin eilen illalla niin selvästi sydänmonitorin äänen. Muistan kuinka vain makasin siinä sairaalasängyllä, tajuttomana, välillä heräillen. Näen painajaisia osastosta, herään helpottuneena aamuisin että se on vaan unta ja hoen mielessäni "kiitoskiitoskiitos". En halua osastolle. Nyt maistan niin selvästi Panadolin maun suussa että ihan oksettaa. Vanhoja tapahtumia pyörii mielessä. Koko ajan. Itkettääkin mutten tiedä miksi. Pidättelen itkua. Terapeutti varoitti että olo saattaa mennä huonompaan kun terapia loppuu ja vanhat muistot voi tulla mieleen, kai tää on nyt sitä. Tekee niin mieli käydä nyt näitä läpi jonkun kanssa, soitan kai huomenna kuntoutuspaikkaan.

Onko teillä muuten mitään postausideoita? Haluutteko esim. tietää enemmän nuorisopsykiatrian ja aikuispsykiatrian osastoista, tai vaikka parantumisesta? Menneisyydestä tai vaikka tulevaisuudesta? Syömishäiriöstä en enää mielelläni puhu, mutta muuten otan ideoita vastaan :)

4 kommenttia:

 1. Joo kerro osastokokemuksista! Ja joku sellane ois kiva mis "vertaat" nuorisopuolta ja aikuispuolta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos postausideasta :) toteutan sen heti kun ehdin!

   Poista
 2. Tee joku postaus missä kerrot vain sinusta itsestäsi, ilman sairauksiasi. Mistä pidät, millainen olet? Voi olla ehkä vaikeaa miettiä, koska mt ongelmat kuitenkin on niin läsnä koko ajan yms. Millainen olit lapsena? Millaisesta tulevaisuudesta haaveilet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa kivalta, tekee mullekin ihan hyvää miettiä itseäni ilman sairausasioita :) Voi olla aluks joo vaikeeta mutta eiköhän se siitä :)

   Poista