perjantai 1. heinäkuuta 2016

Multa leikattiin kaksi päivää sitten kaksi viisaudenhammasta. Olo on ollut kamala ja itse leikkaus oli niin kamala etten ole koskaan tuntenut niin pahaa fyysistä kipua. Kipuja ei niinkään ole tällä hetkellä mutta lääkkeet (joita on yhteensä 13 per päivä, jos miinustetaan vitamiinit joita en noiden kanssa uskalla syödä) väsyttävät, pyörryttävät ja saavat aikaan todella oksettavan olon. Eilen makasin sängyssä koko päivän ja tänään jaksoin jo vähän lähteä liikkeelle.

Eilen ahdisti vähän kun en löytänyt yhtään syytä, joka sais mut aloittamaan hyvillä mielin seuraavan päivän. Kumppani auttoi keksimään kanssani mikä voisi olla tämän päivän kiva juttu. Keksittiin että se on sitten pieni kävelylenkki yhdessä.

Tästä päivästä tuli kaikesta huolimatta tosi hyvä. Aamulla luin vähän aikaa ylioppilaskirjoituksiin ja sitten suunnattiin kaupunkiin. Olo oli kerrankin tosi itsevarma ja huomasin kuinka paljon olen lähiaikoina saanut itsevarmuutta. Puin päälleni lempikorvikset ja itseä miellyttävän asun, enkä välittänyt mitä muut musta ajatteli. Löysin superkivan paidan, johon ihastuin heti! Kaupassa mulle tulee yleensä sellainen "hyi kuinka ruma oon ja miten kamala keho mulla on"-fiilis, mutta tällä kertaa tätä ajatusta ei tullut ollenkaan. Näytin kerrankin sopivalta. Kilot joita on tullut lisää syömishäiriön jälkeen, saivat minut tuntemaan todella itsevarmaksi.

Otin tänään haasteeksi kuvailla ulkona kaikkea joka näyttää mielestäni kauniilta, olipa kivaa! Piristi hirveästi huomata, kuinka paljon kaikkea ihanaa ja kaunista ympäriltäni löytyy. Vielä kun osaisi elää hetkessä, sitä en osaa sitten millään.

Pelot iskee aina iltaa kohden ja niin ne iskee nytkin...Ei auta muu kun mennä tekemään ahdistusharjoituksia -->

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti