sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Katon Prinsessa-leffaa tv:stä ja loppupuolta kohti alkoi triggeröimään niin pahasti että pakko sulkea tv. Oon nähnyt sen varmaan kolme kertaa, eikä koskaan sen katsominen oo tuntunut näin pahalta.

Kuulen ja haistan usein muistoja menneistä. Pieniä välähdyksiä sieltä täältä. Eilen illalla oli poikkeuksellisen paljon sekavia ääniä, riitelyä, puhetta toisen äänen päälle. Välillä kuulen kuinka ovi aukeaa takanani, ilmavirta kulkee ohitseni kun joku kävelee ovesta. Ramppaa edestakaisin. Sulkee ovea ja kävelee taas sisään. Harhoja ne olivat kun ei sängyn takana ovea ole. Monet äänet nyt muistuttavat sairaalavuosista, varmaan kun on taas se aika vuodesta kun ensimmäisen kerran jouduin osastolle.

En käsitä kuinka olen näin väsynyt. Illalla tulee pahin olo enkä saa silloin tehtyä yhtään mitään. Vaikka tekisi mieli, ei vaan ole voimia. Eikä huvittaisi mennä huomenna kouluunkaan. Tuntuu niin raskaalta pelkkä ajatuskin.

Yleensä saan puettu olon sanoiksi, mutta nyt pää lyö tyhjää enkä löydä yhtäkään sanaa jolla kuvailla tunnetilaa tällä hetkellä. Tekisi kovasti mieli kirjoittaa, mutta en vaan pysty. En edes osaa nimetä tätä oloa.


2 kommenttia:

 1. Moi!

  Avasin juuri foorumin mielenterveysongelmista kärsiville. Tervetuloa osallistumaan keskusteluun jos kiinnostaa!

  www.hullujenhuone.com

  Voit käydä mainostamassa blogiasi täällä:
  http://www.hullujenhuone.com/viewtopic.php?f=15&t=7

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, täytyypä käydä katsomassa :)

   Poista